HeatPump.dk
  Glemt kodeord ?  Opret en bruger  
Navigation
Klimadan
Klimadan
Klik På Billede
JS
JS Reservedele
Klik På Billede
Mitsubishi
Mitsubishi
Klik På Billede
Jordvarme og varmepumpe

UDLÆGNING JORDSLANGER
Se indlæg
 Udskriv debat
Hjælp =)
marienborg
Hei her på HEATPUMP Smile !
Jeg bor i et hus fra 1955 uden hulmurs isolering har isoleret med 50 mm på indervægge. huset er på 220 m2 og de 90 m2 er gulvvarme. jeg har olie fyr pt =(. Og ville til og ha andre energi kilder som jordvarme evt sammen med solfanger samt et stokkeranlæg. Jeg har tænk mig og bygge andlæget op over flere omgange som jeg også får råd til det. kan i hjælpe med og fortælle om det kan lade sig gøre og få det til og fungere og om der ville være en bedre økonomi i at bygge mit anlæg op sådan. Jeg har tænkt mig jeg ville købe jordvarme fra ivt model IVT GREENLINE C9 fra årg 2004 men hva er forskelen på det gamle C9 og det nye HT plus og HT? jeg ved fremløbs tempraturen er 55C ved det gamle årg 04 og på de nye er den 65c hva har det og gøre til forskel? og er der nogen fejl samt ulemper ved den gamle model? eller er det bedst og vælge IVT PremiumLine X som er frekvensstyret? og med hensyn til slanger er det ikke en fordel og putte extra meter slange ned hvis der er plads til det? jeg har fået af vide jeg cirka skal bruge 500 meter men regner med og ligge
1000 meter så der er et mere roligt flow og mere slange til og trække varme til sig da det må være en fordel i de hårde vinter mdr??

Håber der er nogen som kan hjælpe med dette =)!

mvh Thomas
 
hamselv
Den gamle C9'er er skam en fortrinlig maskine. Iøvrigt kører den på R134a istedet for R407C som de senere modeller. Den gamle 9'er vi har i udstillingen, har en Copeland kompressor, hvor de nye (og også HT'erne) kører med Mitsubishi. Som du selv nævner er den gamle C'er ikke nær så temperaturstærk som HT'eren og nu HE'eren.

Gik jeg igang med en investering af den kaliber, ville jeg lave det rigtigt. Dvs ikke begynde at opbygge med gamle og utidssvarende konstruktioner. Husk på, styre filosofien er ændret på HE'erne så man idag regulerer på fremløb istedet for retur. Derforuden er der kommet de fineste A-pumper i maskinerne. Styresystemet kan styre shunt's + en masse mere.

Slangelængde afhænger stærkt af dit jordmonet. Snakker vi muld er 450 - 500 meter fint. Ler lidt mere. Tør jord endnu mere. Sand meget mere.
 
Spring til debat:
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Heatpump.DK
byder
johnny111
VELKOMMEN
som nyt medlem

SuperAdmins: 1
Moderator: 0
10126581 unikke besøgende

Brugere online:
Daffy04:57:33
lnt> 1 Dag
kkrede> 1 Dag
hamselv> 2 Dage
Per Hojmark> 2 Dage
lars-jacobsen> 4 Dage
Admin> 4 Dage
hanssing> 5 Dage
larsrohde> 5 Dage
Dinsol> 6 Dage

Gæster online: 3

Din IP-adresse: 54.81.112.7

VVS Eksperten
HS Tarm

Klik På Billede
KMO Jordvarme

HEATPUMP.DK ER KMO MEDLEM
Copyright © 2006-2017 Heatpump.dk Læs Legal Disclaimer i Navigation Felt CVR Nr 18966778 Alle varemærker er respectives ejendom.
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

10,126,581 Unikke besøg
XHTML CSS