HeatPump.dk
  Glemt kodeord ?  Opret en bruger  
Navigation
Klimadan
Klimadan
Klik På Billede
JS
JS Reservedele
Klik På Billede
Jordvarme og varmepumpe

UDLÆGNING JORDSLANGER
Se indlæg
 Udskriv debat
NIBE SPLIT ACVM270/AMS10
goof
Vi har købt denne pumpe i sverige og fået den installeret i et hus der er under totalrenovering, bla med nyt gulvvarme i hele huset. Gulvvarme installationen er lavet af den lokale VVS'er. Varmepumpens inde/udedel er samlet af en autoriseret kølemontør, men ingen af disse er specialister i varmepumper.
Husets grundareal ca 100m2, total areal til opvarmning ca 160m2. Der er lavet 5 gulvvarme kredse og afsat til varme på førstesal som ikke er færdigmonteret endnu.

Spørgsmål/Problem;
Vi har forsøgt at starte dette anlæg op adskillige gange uden held, vi får en såkaldt HP alarm...... og det er som om varmeveksleren ikke kan komme af med varmen, da varmen ikke breder sig til gulvvarmesystemet. Kan det skyldes defekt cirkulationspumpe? og hvordan kan det checkes? er det andre fejlmuligheder?

den (snart) desperate......Shock
 
hamselv
Et gæt kunne være at pumpen hang. Det er ikke unormalt at de skal hjælpes igang. Så vidt jeg kan se i vejledningen, skal du ind fra højre side - øverst.

Skru den blanke skrue på pumpen af, og med en mindre skruetrækker hjælper du pumpen igang.

Husk at rense filtre.

NB Det kunne være klogt at købe hjælp til opstarten.
 
goof
Tak for det hurtige svar, og du har ret professionel hjælp til opstart ville være nr.1, men jeg har forsøgt at finde en ekspert, men de hænger åbenbart ikke på træerne, hvis nogen kan anbefale en ville vi være taknemlig, vølund ville ikke hjælpe fordi pumpen er købt i sverige.... vi prøver dit forslag og melder tilbage, det bliver dog nok først sidst på ugen....
 
hamselv
Det er ulempen ved selv at importere.

Men der findes ret udførlige vejledninger på dansk på nettet, så sætter du dig grundigt ind i disse burde du kunne komme godt hen af vejen. Men du kommer til at mangle de små tricks de garvede opstartsfolk har i ærmerne. Der er næsten altid lidt småfif de ved apparaterne.
 
goof
Efter det gode tip på dette forum, er der blevet fejlsøgt af nogle 'eksperter', (jeg deltog desværre ikke selv, men vil lige høre om deres resultat lyder rimeligt).
Cirkulationspumpen kørte IKKE og det er blevet fejlsøgt til at være et problem i elektronikken, men er det en 'almindelige' fejl på denne pumpe, og hvis der kræves reservedele, hvor skaffes disse.

den lidt klogere!
 
Spring til debat:
Log ind
Indtast brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,295
Nyeste bruger: JonasL
VVS Eksperten
HS Tarm

Klik På Billede
KMO Jordvarme

HEATPUMP.DK ER KMO MEDLEM
Copyright © 2006-2022 Heatpump.dk Læs Legal Disclaimer i Navigation Felt Alle varemærker er respectives ejendom.
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2024 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

22,334,514 Unikke besøg
XHTML CSS